1OFBu1718

OFB 1 – GOUDSWAARDSE BOYS 1                  0 – 3 ( 0 – 3 )

zaterdag 3 februari 2018
Afgelopen zaterdag moest Goudswaardse Boys als één van de weinige ploegen van de 4e klasse H in actie komen.

Op een hobbelige, doch redelijk bespeelbare grasmat in Ooltgensplaat was hekkensluiter OFB de tegenstander. De thuisclub begon de wedstrijd verrassend aanvallend en zorgde via Tony Hoekstra en Matthieu Floor voor de nodige dreiging bij het doel van Goudswaardse Boys. Doelman Bryan Huijzers was echter paraat en hield voor de derde opeenvolgende competitiewedstrijd zijn doel schoon. Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong toen Floris van der Weijden op aangeven van Marco van der Ree Doolaard raak schoot: 0-1. Daarna ging het snel. Twee vrije trappen van Patrick van Duijl werden evenzoveel keer door Thomas Keijzer achter OFB-doelman Rick de Bruin gewerkt: 0-3. Kort voor rust had Goudswaarder Benjamin Eenkhoorn weinig geluk in de afwerking toen zijn inzet op de paal belandde.
Gedurende de tweede helft was de ploeg van trainer Leo Tol oppermachtig. Van de legio mogelijkheden werd er echter geen enkele benut, zodat de score bleef steken op 0-3.