Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Afgelopen zaterdag is het Fortuna Be Quick niet gelukt om de neerwaartse spiraal te doorbreken. In Middelharnis bij laagvlieger Flakkee werden na een rustperiode van drie weken opnieuw geen punten gepakt. Na zeven minuten was de stand al 1-1 dankzij twee gemakkelijk gegeven strafschoppen. In de 5e minuut scoorde Mike Schellevis vanaf de stip de 1-0. Nauwelijks twee minuten later ging aan de overzijde de bal op de stip na een overtreding van Youri Horseling op de doorgebroken Dylan de Vroed. De toegekende penalty werd benut door topscorer Jacco Vink, die aldus zijn 20ste treffer van seizoen ‘23-’24 liet noteren: 1-1. De formatie van trainer Pascal Hoek had de handen vol aan de fysiek sterke Flakkeese ploeg en had over geluk niet te klagen toen Andrea Bosman oog in oog met doelman Bryan Huijzers de bal tegen de paal mikte.

Na de thee drong de fusieclub aanvankelijk wat meer aan en Jacco Vink scoorde bijna op aangeven van Indy Reedijk, maar Flakkee- doelman Dennis Breen was paraat. Tussen minuut 50 en 53 zag de defensie van Fortuna Be Quick er niet goed uit bij de doelpunten van Milan Troost en Joost van Wezel, 3-1. De bezoekers konden niet echt een vuist maken vandaag en afgezien van enkele gevaarlijke vrije trappen van Jordy Fakkel en een dito inzet van invaller Thomas Gennissen kon de aanval van de Hoeksche Waarders de score niet meer beïnvloeden.