Lid worden?

Lid worden?

  1. Vraag bij het Bestuur of de Jeugdcommissie om een aanmeldingsformulier en machtigingsformulier voor automatische incasso (verplicht) of download het van deze website (zie onderaan deze pagina).
  2. Indien het kandidaat lid in de afgelopen 3 seizoenen lid is geweest van een andere voetbalvereniging, dient bij deze (de laatste) vereniging een financiële verklaring te worden opgevraagd. Deze financiële verklaring zal door de penningmeester/ledenadministratie van betreffende vereniging aan u worden verstrekt als bewijs dat het kandidaat lid deze vereniging verlaat zonder openstaande financiële verplichtingen.
  3. Indien het kandidaat lid als junior (JO19, JO18, JO17, JO16, JO15, JO14) of senior wenst over te stappen naar de s.v. Goudswaardse Boys, moet overschrijving plaats vinden. Het nieuwe kandidaat lid dient zich bij de secretaris van de nieuwe vereniging te melden zodat overschrijving middels Sportlink opgestart kan worden. Welke leeftijdscategorie voor uw kind van toepassing is kunt U navragen bij de secretaris/ledenadministrateur.
  4. Draag zorg voor een kopie van het identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) of een uittreksel uit het geboorteregister van het kandidaat lid (pagina van bijschrijving in paspoort is toereikend).
  5. Indien het kandidaat lid instroomt bij de JO12 (voorheen D-pupillen) of hoger (junioren, dames en senioren) is het inleveren van een pasfoto verplicht. De pasfoto dient voor de aanmaak van een door de KNVB verplicht gestelde spelerspas.
  6. Vul het aanmeldingsformulier + machtigingsformulier voor automatische incasso volledig en naar waarheid in en onderteken het (als ouder/voogd dient u te tekenen voor aanmelding van jeugdleden t/m 18 jaar).
  7. Lever de ingevulde formulieren met toebehoren (kopie legitimatiebewijs, pasfoto, financiële verklaring en overschrijvingsformulier) in bij het Bestuur / Jeugdcommissie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!